Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Kleurboek 06 (deel 1)

Voorkant van Kleurboek 06

Professor Oak heeft Ash zijn eerste Pokémon gegeven! Verbind de punten met elkaar en ontdek wie het is. Wow! Pikachu is echt flitsend! Kleur het plaatje. Spearow heeft de dappere kleine Pikachu verwond! Wijs Ash de weg naar het Pokémon-ziekenhuis.
Zie jij Pikachu ergens? Zoek de namen van de Pokémon in het letterroster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Welke schaduw hoort bij welke Pokémon?
Teken zelf een Pokémon. Hoe noem je hem en kan hij iet speciaals? Teken Ash. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Trek een lijntje tussen Misty en haar Pokémon. Doe hetzelfde bij Ash, Brock en Team Rocket.
Ontcijfer de zin en kleur het plaatje. Help Ash, Pikachu, Brock en Misty de weg in het bos terug te vinden. Verbind de stippen met elkaar en ontdek wie Ash en Pikachu achtervolgen.
Ken jij de achternaam van Ash? Je vindt hem door voor elke letter hieronder de letter te nemen die er in het alfabet op volgt. Voor twee spelers. Teken Misty. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld.
Help Ash en Pikachu te ontsnappen aan de nare Spearow-Pokémon. Wijs hen de weg naar Misty. Welke schaduw hoort bij welke Pokémon? Wat is Team Rocket nu weer van plan? Kleur het plaatje.
Zoek de namen van de Pokémon in het letterroster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Zet de letters in de juiste volgorde en vind de namen van de Pokémon Wow! Ash heeft zijn eerste Pokémon gevangen! Verbind de stippen met elkaar en ontdek wie het is.
Wie is die vrouw? Als je in plaats van de letters hieronder, de letter schrijft die er in het alfabet voor staat, zul je het weten. Kleurplaat Misty. Wat zegt Misty? Kijk naar de getallen onder de lijn en neem de letter die erbij hoort. Schrijf die boven de lijn.
Kleur de tekening van Dragonite. Wie is deze water-Pokémon? Verbind de stippen en je zult het weten. Kleurplaat Jigglypuff en Pikachu.
Vul de klinkers in en ontdek wat Meowth zegt. Schrijf van elk woord het tegendeel op. Zet de letters in de cirkels in de goede volgorde en ontdek wat onze vrienden gaan doen. Vul de namen in die bij de plaatjes horen.
Welke twee Pikachu zijn precies hetzelfde? Als jij een Pokémon mocht trainen, wie zou je dan kiezen? Teken je favoriete Pokémon op dit blad. Verbind de stippen met elkaar en ontdek wie de Pokémon van Misty is.
Bedenk zelf een vliegende Pokémon en teken hem op dit blad. Hoe heet hij en wat eet hij? Welk plaatje van Gary is anders dan de andere? Verbind de stippen, ontdek een water-Pokémon en kleur hem in.
Voor twee spelers. Teken Jessie. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Zie jij waar Team Rocket zich heeft verstopt?
O nee! Misty is Ash en Brock kwijtgeraakt. Help haar hen te vinden. Kleurplaat Ash vangt Butterfree. Bedenk zelf een insect-Pokémon, geef hem een naam en teken hem in het ovaal.
Zet de letters goed en maak de zin. Zoek de namen van de Pokémon in het letterroster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Kleurplaat Ash en Brock.
Wow! De kleine Pikachu heeft Onix een flinke schok gegeven! Kleurplaat van Machamp. Verbind de stippen van 1 tot 30 en je vindt een Pokémon.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?