Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Kleurboek 06 (deel 2)

Voorkant van Kleurboek 06

Zoek de Pokémon van hetzelfde soort bij elkaar. Bedenk je eigen elektrische Pokémon en teken hem op dit blad. Hoe ga je hem noemen? Zoek de woorden die bij Pikachu horen in het letterroster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan.
Twee plaatjes van Ash zijn hetzelfde. Welke? Kleurplaat van Butterfree, Golbat, Bulbasaur, Psyduck, Gloom, Nidoran en Metapod Twee plaatjes van Jessie zijn hetzelfde. Welke?
Voor twee spelers. De Metapod van Ash is ontvoerd door de Beedrill! Help Ash hem terug te vinden over een pad dat uit even getallen bestaat die steeds kleiner worden. Wat strooit Butterfree over de Beedrill en Team Rocket om ze uit te schakelen?
Als je de zin in de spiegel leest, zie je wat Team Rocket zegt. Lukt het Ash deze Charmander te vangen? Kleur de plaat. Teken een gevecht tussen je twee favoriete Pokémon.
Bedenk je eigen vuur-Pokémon. Hoe noem je hem en wat geef je hem te eten? Wie is deze Pokémon? Als je de plaat volgens de code kleurt, ontdek je het. Bedenk je eigen vecht-Pokémon en teken hem op dit blad. Hoe heet hij Pokémon en wat eet hij?
Voor twee spelers. Jigglypuff is dol op zingen. Kleur de plaat. Van welke Pokémon zijn deze schaduwen?
Verbind de stippen met elkaar en ontdek wie deze verschrikkelijke Pokémon is. Bedenk je eigen veld-Pokémon en teken hem op dit blad. Hoe heet hij en kan hij iets speciaals? Kleur de plaat van C;efairy en Pikachu die vriendjes worden.
Kun jij uitzoeken wat Jessie en James zeggen? Maak een cirkel om alle water-Pokémon. Hoe vaak staat Krabby in het letterrooster? Het kan van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal zijn.
Wow! Charmeleon evolueert! Verbind de stippen en ontdek waarin. Zoek de drie Weedle in dit plaatje en kleur ze in. Ash moet Metapod redden van de Beedrill! Kleur de plaat.
Welk plaatje van Mankey past precies in de vorm bovenaan? Zoek de namen van de water-Pokémon  in het letterrooster? Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Wow! Deze Pokémon evolueert. Kleur de plaatjes. Waar is Bellsprout? Waar is Weepinbell? Waar is Victreebel?
Kleur het plaatje van Vulpix. Zet een cirkel om de Pokémon die Vulpix wordt. Wat wil Ash het allerliefst? Vul de klinkers in en je zult het weten. Met de stippellijntjes en het voorbeeld kun je de tekening van Snorlax afmaken.
Wijs de water-Pokémon de weg naar het moeras. Wie is deze Pokémon? Gebruik de coderegel om zijn naam te vinden. Hoeveel Pokémon kun je in dit plaatje vinden?
Kleurplaat Eevee. Zoek de namen van de elektrische Pokémon  in het letterrooster? Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Alles lijkt rustig bij het water. Maar overal zitten Squirtle. Zoek de vijf Squirtle die in het plaatje verstopt zijn.
Teken Gengar. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Hoeveel Metapod kun je in dit plaatje vinden? Hoe vaak staat Meowth in het letterrooster? Het kan van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal zijn.
Kleurplaat van Misty, Ash, Brock en Pikachu Vul de namen in die bij de plaatjes horen. Verbind de stippen en kleur het plaatje.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?