Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Kleurboek 07 (deel 1)

Voorkant van Kleurboek 07

Zoek de namen van de Pokémon in het letterrooster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Zoek de goede schaduw bij Pikachu, Meowth, Staryu en Onix. Bij welke Pokémon horen deze schaduwen? Schrijf hun naam op de regels eronder.
Kleur deze plaat van Charizard. Zoek de namen van de insect-Pokémon in het letterrooster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan. Zoek de namen van de vijf Pokémon in het letterrooster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan.
Zoek de goede schaduw bij elke Pokémon. Zoek de goede schaduw bij elke Pokémon. Zet de letters in de goede volgorde en ontdek bij welke Pokémon deze schaduwen horen.
Herken jij deze Pokémon aan hun schaduw? Zoek bij deze Pokémon de goede naam. Zoek de namen van de Pokémon in het letterrooster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan.
Van wie zijn deze schaduwen? Teken Lickitung. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Vul de namen in die bij de plaatjes horen.
Zoek de goede schaduw bij elke Pokémon. Vul de namen in die bij de plaatjes horen. Hoe vaak staat de naam van Growlithe in het letterrooster? Het kan van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal zijn.
Pidgeotto! Wat een bliksemaanval! Wil jij ook Pokémon-trainer worden? Teken jezelf met Pidgeotto. Teken Paras. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Zoek de goede schaduw bij deze Pokémon.
Teken jezelf met Ivysaur. Welk wapen wil je dat hij gebruikt? Hoe vaak staat de naam van Clefairy in het letterrooster? Het kan van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal zijn. Maak met de stippellijntjes en vakjes de tekening van Pikachu af.
Wijs Meowth de weg naar Jessie en James. Vul de namen in die bij de plaatjes horen. Zoek de namen van de Pokémon in het letterrooster. Ze kunnen van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal staan.
Kleurplaat Misty en Psyduck. Volg de stippellijntjes en maak de tekening af. Schrijf achter elk woord het tegendeel. Zet de letters in de goede volgorde en ontdek wat Pikachu van Ash is.
Maak met de stippellijntjes en het voorbeelde de tekening van Clefable af. Ash wil nog meer Pokémon vangen. Hoeveel tel jij er in het bos?
Ash wil jou iets vertellen. Om hem te begrijpen moet je de zin in de spiegel lezen. Hoe vaak staat de naam van Gengar in het letterrooster? Het kan van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal zijn. De Squirtle squad komt eraan! Kleur de plaat.
Bedenk zelf een aard-Pokémon. Geef hem een naam en teken hem op dit blad. Teken Dewgong. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Welk plaatje van Growlithe past precies in de vorm bovenaan?
Hoeveel Mankey zitten er achter Team Rocket aan? Welke Pokémon zijn van dezelfde soort? Kleurplaat van Lapras, Ash, Pikachu en Dratini.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?