Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Kleurboek 07 (deel 2)

Voorkant van Kleurboek 07

Kleur de plaat van Pikachu en Caterpie. Teken Jessie. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Wie is deze water-Pokémon? Schrijf voor elke letter de letter die er in het alfabet op volgt en je zult het weten.
Wijs Ahs en zijn vrienden de weg in deze vreemde stad. "Kom op, Charmander!" Zou jij Pokémon-trainer willen worden? Teken jezelf bij Charmander. Kleurplaat van Pidgeotto, Bulbasaur, Pikachu, Nidoqueen, Paras en Haunter.
Kleur de plaat en laat een volwassene de puzzel langs de lijntjes in stukken knippen. Probeer dan de plaat weer te leggen. Bedenk zelf een draak-Pokémon, geef hem een naam en teken hem op dit blad. Kleur de plaat van Misty en Starmie.
Hoeveel Clefairy dansen er op het plaatje? Bedenk zelf een spoook-Pokémon en teken hem op dit blad. Hoe heet hij? Welke Pokémon zijn van hetzelfde soort.
Zet de letters in de goede volgorde en ontdek bij welke Pokémon deze schaduwen horen. Kleur de plaat van Vaporeon. Verbind de stippen en ontdek wie deze Pokémon is.
Vul de namen in die bij de plaatjes horen. Kleurplaat van Pikachu en Pidgeotto. Bedenk zelf een rots-Pokémon, geef hem een naam en teken hem op dit blad. Kan hij iets speciaals?
Teken Meowth. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Bedenk zelf een draak-Pokémon, geef hem een naam en teken hem op dit blad. Kleur het plaatje van Ponyta.
Vul de klinkers (A, E, I, O, U) in en ontdek hoe deze vuur-Pokémon heet. Teken Ninetales. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Vul de klinkers (A, E, I, O, U) in om te weten wat Ash zegt.
Wow! Metapod evolueert! Verbind de stippen en ontdek wat hij wordt. Maak met behulp van de stippellijnen en de hokjes de tweede helft van Wigglytuff af. Teken Butterfree. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld.
Bedenk zelf een ijs-Pokémon. Hoe heet hij? Wat gebruikt hij als wapen? Hier zie je een vuur-Pokémon in drie verschillende evoluties. Hoe ziet hij er het eerst uit, hoe dan en hoe ten slotte? Zet een cirkel om alle aard-Pokémon.
Kleur deze plaat van Bulbasaur. Wijs Ivysaur de weg terug naar de andere veld-Pokémon. Kleur deze plaat van Sandslash.
Teken Psyduck. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld. Wie is deze gif-Pokémon? Schrijf voor elke letter hieronder, de letter die er in het alfabet op volgt en je weet het. Hoe vaak vind je de naam van Drowzee in het letterrooster? Het kan van rechts naar links, van links naar rechts en zelfs diagonaal zijn.
  Teken James. Gebruik het kleine plaatje als voorbeeld.  

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?