Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Les 1: De Pokemon Pre-Evolutie

Eén van de nieuwe opties in Pokémon Gold en Silver is de functie van paren. Vind een mannetje en vrouwtje van de dezelfde Pokémon, en je kunt dan een geheel nieuwe Pokémon voor je collectie in handen krijgen. Slechts een paar Pokémon kunnen zich voortplanten. Voor zover bekend is, kunnen de baby's niet in het wild gevangen worden, dus de enige manier om ze te kunnen krijgen is om twee van je Pokémon te laten paren. Er zijn echter maar een paar plekken waar je dat kunt doen, dus je kunt je Pokémon echt niet overal zo maar laten paren.

Pichu

Pichu (#172)

Dit is op dit moment waarschijnlijk de meest bekende pre-evolutie. Dit baby'tje is het resultaat als je een mama en papa Pikachu of Raichu laat paren.
Pi

Cleffa (#173)

Komt deze kleine jongen je niet bekend voor? Natuurlijk wel, want het is de baby versie van Clefairy of Clefable.
Pupurin

Igglybuff (#174)

Igglybuff is de baby vorm van Jigglypuff of Wigglytuff.
Baruki

Tyrogue (#236)

De vechtersbazen Hitmonlee en Hitmonchan kunnen zich inderdaad voortplanten en dit is het resultaat. Tyrogue is de pre-evolutie van deze twee, en zelfs van een derde vechtersbaas, Hitmontop, die ook nieuw is in Pokémon Gold en Silver.
Muchuru

Smoochum (#238)

Ja, zelfs Jynx, één van de vreemdste karakters in het spel van Pokémon, kan zowaar kinderen krijgen. Smoochum is het resultaat van het koppelen van een Jynx vrouwtje met bv. Ditto, want mannelijke Jynx bestaan niet!
Elekid

Elekid (#239)

Waarschijnlijk één van de meest coole nieuwe karakters in het spel is een pre-evolutie van Electabuzz. De naam Elekid is reeds voorzien van copyright rechten, dus dit zal de Engelse naam zijn. Eén ding dat je je kunt afvragen is hoeveel kinderen er gaan proberen om zijn hoofd in een stopcontact te steken als er ook speelgoedpoppetjes van Elekid op de markt gaan verschijnen?
Bubi

Magby (#240)

Het is nu niet echt de meest intimiderende Pokémon, maar hier is de baby uitvoering van Magmar. Kijk maar eens naar de lippen, het haar en die grappige kleine staart.
Hier is nog antwoord op een vraag die sommigen van jullie vast hebben. Waarom heeft Nintendo/Game Freaks/Creatures deze Pokémon geen nummers toegewezen die voor die van hun ouders liggen? De reden is natuurlijk eenvoudig. Het zou wel erg verwarrend zijn als opeens bijna alle Pokémon een ander nummer zouden krijgen! Voor elke pre-evolutie (maar ook voor elke andere nieuwe evolutie) zou je alle nummers in de Pokédex elke keer eentje moeten opschuiven. En wat denk je van de mensen die inmiddels alle nummers van de 151 Pokémon uit hun hoofd kennen! Die zouden helemaal opnieuw kunnen beginnen. Wees maar blij dat ze voor alle nieuwe Pokémon gewoon bij nummer 152 zijn begonnen. Bovendien zit er in het Gameboy spel Gold/Silver wel een optie om de pokédex volgens een nieuwe nummering te rangschikken.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?