Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Les 3: Celebi, Ik Kies Jou!

Slechts honderdduizend gelukkige Japanse spelletjesfanaten zullen in staat zijn om alle Pokémon in Gold/Silver te verzamelen. Als je wilt weten hoe, lees dan onderstaand verhaal!

Als je op de hoogt bent van de toenemende hype rond Pokémon Gold en Silver (die in Amerika op 16 oktober 2000 uitkomt), dan weet je waarschijnlijk wel alles over de nieuwe Pokémon die daar in voor komen. Eén daar van is een hele zeldzame Pokémon genaamd Celebi, nummer 251 in de Pokédex. Celebi kan, net als Mew in Pokémon Red/Blue, niet gevonden en gevangen worden in het spel zelf (PS: in mei 2003 is er een manier gevonden om in Red/Blue/Yellow wel Mew te vangen.). Ook Celebi kun je krijgen van Nintendo bij speciale gelegenheden. In Amerika is Mew voornamelijk gegeven bij Pokémon ruilshows en speciale evenementen van Nintendo en als cadeautje bij Toys 'R Us, en zelfs dan kregen alleen de kinderen die geluk hadden in een loterij een Mew.

Nintendo realiseert zich heel goed dat een groot deel van de hype rond Pokémon wordt veroorzaakt door de schaarste van sommige Pokémon (zowel in de Gameboy spellen als bv. bij de ruilkaarten) en bij Pokémon Gold/Silver hebben ze de uitdaging om je verzameling compleet te krijgen nog moeilijker gemaakt. Nog geen enkele Japanse Gameboy Gold/Silver speler heeft een Celebi in zijn bezit. En dat terwijl het spel al sinds november 1999 in Japan beschikbaar is. Eindelijk zullen de Japanse Pokémaniacs nu de kans hebben om hun Celebi te vangen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn! In de Japanse Crystal versie (NIET in de engelse versie!) is het wel mogelijk om Celebi te vangen.

Op Nintendo Spaceworld 2000 show (in Japan uiteraard) zullen de bezoekers een mogelijkheid hebben om één van de honderdduizend gelukkige Pokémon spelers te worden, bij wie Celebi wordt geďnstalleerd op hun Gold of Silver cartridge. Maar Japanese Gameboy bezitters zullen voor de show eerst een kaartje moeten insturen en in een loterij worden de kaarten getrokken voor de winnaars die een certificaat krijgen om Celebi op te halen. Kinderen mogen wel meedoen met de loterij, maar als ze naar de show gaan moeten ze door hun ouders begeleid worden. De Nintendo Spaceworld show, een enorme show voor zowel de Gamecube als de Game Boy Advance, zal een zeer druk bezocht evenement zijn. De winnaars moeten dan naar de show komen en hun weg banen door de grote menigte mensen op weg naar de Pokémon hoek. Daar zullen ze één van de eerste in de wereld zijn die een Celebi hebben! Als je wint bij de loterij en je gaat niet naar de show dan verspeel je je kans om een Celebi te bemachtigen. Dan is het weer wachten tot de volgende gelegenheid. Wanneer dat dan ook mag zijn.

Bovenstaand verhaal geldt alleen voor de Japanse versie van het spel, en de Engelse versie (die in oktober 2000 in Amerika uitkomt en Europa waarschijnlijk nog wat later) zal niet kunnen linken met de Japanse versie van het spel. Dus is het maar te hopen dat Nintendo in Amerika en Europa ook spoedig iets zal organiseren om Celebi te geven. In Nederland is dat gebeurd voor de zomervakantie van 2001, toen de Celebi tour wagen enkele dagen in Utrecht heeft gestaan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?