Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Bron: Weekendkrant van de duin en bollenstreek, 23 december 2000

Pokémon in Space Expo

Noordwijk - Space Expo is de plaats in het heelal waar van 22 december tot en met 7 januari de bekende Pokémonfiguren kerst en het begin van het nieuwe jaar vieren. Een gedeelte van de ruimtevaarttentoonstelling is door de kleine monsters in kerstsfeer gebracht. Zo hebben de twee maanastronauten bij de maanlander op ware grootte op het maanlandschap, de hele kerstvakantie Pikachu op bezoek. Met een speurtocht vinden de kinderen hun populaire vriendjes terug in Space Expo maar komen ze ook meer te weten over hoe mensen de ruimte veroveren.

Ruilkaartspel
Pikachu is tijdens de kerstvakantie te vinden bij Space ExpoVan 26 tot en met 30 december is Space Expo gastheer voor de Nederlandse Liga van Pokémon. Liefhebbers van het spel ontmoeten elkaar op deze dagen, wisselen onder deskundige begeleiding speelkaarten uit, spelen het spel en nemen deel aan de Liga. Verschillende spelfiguren komen in de Space Expo tot leven. Op tweede kerstdag geven trainers uitleg over en demonstraties van het spel. Al spelend leren bezoekers meer over "Pokémon" en na afloop is men in staat om met de (klein)kinderen over dit fenomeen na te praten. Ervaren spelers worden uitgedaagd om Jessie en James uit Team Rocket te verslaan.

Ruilbeurs
Op zondag 7 januari vindt in Space Expo de Nationale Pokémon Ruilbeurs plaats. Van 10.00 tot 17.00 uur biedt Space Expo de mogelijkheid om met andere verzamelaars contact te leggen en de collectie aan te vullen met de ontbrekende kaarten. Pokémon-deskundigen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en te zorgen dat de vreedzame kerstgedachte ook tijdens deze beurs blijft gehandhaafd.

Rondleidingen
Naast de extra Pokémon-activiteiten zijn natuurlijk ook de gebruikelijke zaken in Space Expo te vinden. Elk uur wordt bij het originele motorblok van een Ariane 1 met bulderend lawaai, licht- en rookeffecten een spectaculaire lancering nagebootst van een Europese draagraket. In de verschillende Multimediashows beleeft de bezoeker de historische hoogtepunten en de meest spectaculaire momenten uit de ruimtevaart mee. Gedurende de hele kerstvakantie worden bij voldoende belangstelling, gratis rondleidingen gegeven door de ruimtevaarttentoonstelling.
Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Oudejaarsdag 10.00-15.00 uur.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?