Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Pokemon mini

Pokemon mini in drie kleuren: Blue, Purple en Green

Pokémon mini logo

Een kleine console met een groots potentieel

Over de universele aantrekkingskracht van Pokémon hoeven we niets te vertellen. Kinderen krijgen geen genoeg van het spelen met, en het verzamelen van Pokémon, zolang ze maar nieuwe uitdagingen wordt aangereikt. De Pokémon mini is een inventieve portable spelcomputer die naadloos op de behoeften van de Pokémon-liefhebber aansluit. De kracht van het Pokémon-concept, in een handzame en betaalbare verpakking, maakt van Pokemon mini een poduct met een groot rage-potentieel. En omdat er steeds weer nieuwe spelcassettes kunnen worden aangeschaft, is de speler niet snel uitgespeeld!

Pokemon mini logo animatieDe Pokémon mini is een kleine, handzame spelcomputer waarop met uitwisselbare spelcassettes verschillende Pokémon-spellen kunnen worden gespeeld. Deze fantastische nieuwe portable spelcomputer is voorzien van een klokfunctie, een trilfunctie, een bewegingssensor en een intern geheugen om spelgegevens in op te slaan. Via de infrarood communicatiepoort kan zonder lastige snoeren tegen andere worden gespeeld. Deze mini spelcomputer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, en wordt als bundel geleverd met de spelcassette Pokémon Party mini. Onweerstaanbare Pokémon-fun in een handig klein formaat, het schoolplein zal nooit meer hetzelfde zijn!

Pokemon mini voorkant Pokemon mini zijkant

Bijzonderheden
> Formaat: 5,8 cm breed, 7,4 cm hoog en 2,3 cm dik
> Gewicht hardware (inclusief batterij): 70 gram
> Gewicht software: 2 gram
> Voeding: 1 AAA-batterij (1,5 V)
> Voorzien van oogje om polsbandje aan te bevestigen
> Verkrijgbaar in drie kleuren: Blue, Purple en Green

Functies
>  Uitwisselbare spelcassettes: Pokémon mini wordt geleverd met het spel Pokémon Party mini. De hardware kan echter ook gebruikt worden om andere spellen te spelen, dankzij de uitwisselbare spelcassettes.
> Intern geheugen: in het geheugen kunnen spelvorderingen, hoge scores en bonussen worden opgeslagen.
> Volumebediening: Pokémon mini beschikt niet over een fysiek aanwezige volumeknop. In de handleiding van ieder spel wordt uitgelegd hoe het volume softwarematig kan worden ingesteld.
> Klokfunctie: Pokémon mini is voorzien van een interne klok.
> Trilfunctie: de trilfunctie laat Pokémon mini op bepaalde spelmomenten trillen. Bijvoorbeeld bij een overwinning op de computer of om aan te geven dat de speler een bepaalde actie moet ondernemen.
> Bewegingssensor: de bewegingssensor biedt unieke mogelijkheden. De speler kan bijvoorbeeld met Pokémon mini schudden om een bepaald commando te geven.
> Infrarood communicatiepoort: via de infrarood communicatiepoort kunnen spelers spelgegevens (bijvoorbeeld scores of bonussen) uitwisselen met andere spelers. Ook is het bij sommige spelcassettes mogelijk om via de communicatiepoort met, en tegen andere spelers te spelen.

Spelcassettes
Op dit moment zijn er vier spelcassettes beschikbaar.

  Pokemon Party mini logo
Het feest kan meteen beginnen, met deze bonte verzameling mini-games die standaard bij Pokémon mini wordt geleverd. De zes spannende spellen op deze postzegelgrote spelcassette staan garant voor eindeloos speelplezier. Pokemon Party mini animatieHardlopen met Pikachu, dansen met Bellossom, boksen met Hitmonchan... Vijf spellen zijn bedoeld voor één speler, in het zesde spel kan tegen een andere speler worden gestreden.


Pokemon Pinball mini logo
Flipperen met Pikachu en zijn maatjes! Laat je Pokémon de bal in het spel werpen en probeer zoveel mogelijk ballen in gaten te knallen! Pokémon Pinball mini kent drie spelvarianten: Quest, Time Attack en Score Attack. De speler kan nieuwe Pokémon vangen om als balwerper te laten functioneren, waarbij iedere Pokémon zijn eigen voor- en nadelen heeft. Pokemon Pinball mini animatieZo is Poliwag niet erg sterk, maar wel snel en wendbaar, en is Wobbuffet traag maar krachtig. Pokemon Pinball mini verpakkingPokemon Zany Cards logo
Speel je kaarten met beleid! Vermaak je in je eentje, of speel tegen maximaal vier andere spelers! Pokémon mini laat de speler vier spannende kaartspellen spelen: Wild Match, Special Seven (een variant op pesten), Card Duel en Four Kings. Pokemon Zany Cards animatieNatuurlijk zijn de kaarten voorzien van bekende Pokémon-gezichten, voor nog meer speelplezier. Pokemon Zany Cards verpakkingPokemon Puzzle Collection logo
Ben je slim genoeg om de puzzels te kraken? Bewegingspuzzels, schaduwpuzzels, reddingsmissies... puzzel tot je hoofd ervan af tolt! Maar je moet je hoofd erbij houden want de puzzels worden steeds moeilijker. Door het oplossen van de puzzels vang je nieuwe Pokémon. Lukt het je om de Pokémon minidex compleet te maken? Pokemon Puzzle Collection animatieHet loont de moeite, want als je genoeg puzzels hebt opgelost, verschijnt een geheel nieuwe uitdaging! Pokemon Puzzle Collection verpakking


Prijzen
Pokémon mini (inclusief het spel Pokémon Party mini ): € 54,95.
Losse spelcassette: € 16,95.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?