Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Pichu & Pickachu

Ash en zijn vrienden zijn in Millennium Village, een drukke stad. Ze zijn met de lift onderweg naar het dak van een hoge wolkenkrabber wanneer Pikachu twee Pichu over de rand van het dak van een naastgelegen gebouw ziet rennen. Eén van de Pichu trekt een lang gezicht naar Pikachu. Hij kijkt met een boos gezicht terug.

Op het dak van de wolkenkrabber is een park. Ash en zijn vrienden bevrijden hun Pokémon uit hun Pokéballs en vertellen de Pokémon dat ze hier kunnen blijven spelen terwijl zij even een boodschap gaan doen.

Pikachu speelt in de struiken wanneer hij de twee Pichu opnieuw ziet. De jongste van de twee rent naar de hoek van het gebouw en maakt gekke gebaren naar Pikachu. Hij wordt echter niet boos op de Pichu maar is bezorgd om de veiligheid van zijn jongere soortgenoot. Hij klimt in een over de rand van het dak hellende vlaggenstok en probeert de Pichu te bereiken. Deze lacht hem echter uit en rent snel naar een veilig plekje. Terwijl Pikachu weer naar beneden wil klimmen landt er een zwerm Murkrow op de vlaggenstok en beginnen met hun vleugels in zijn gezicht te flapperen. Pikachu valt maar kan zich nog net aan een stukje touw vastgrijpen. De Murkrow beginnen aan het stukje touw te trekken. Gelukkig komt er een zwerm Hoppip voorbij drijven waarvoor de Murkrow op de vlucht slaan. Pikachu laat zich vallen en belandt via de zwerm Hoppip veilig naast de Pichu. Maar hij is nu wel op het andere gebouw terechtgekomen, ver weg van zijn vrienden. Zij kunnen zijn schreeuw niet horen.

De Pichu vertelt hem dat hij zich niet bezorgd hoeft te maken omdat zij de weg in de stad goed kennen. Ze duwen Pikachu in een zogenaamd airduct, glijden naar beneden en komen terecht in een meer vlak voor een Lapras veerboot. Een Gyarados redt ze door ze de lucht in te rammen. Hun val wordt gebroken door een deftige Houndour, die van hen schrikt en boos wordt. De Houndour jaagt hen door heel de stad achterna ,totdat ze worden ingesloten in een steeg. Omdat ze geen andere oplossing meer zien vormen de twee Pichu broers samen een team en bestoken Houndour met donderschokken. Houndour raakt hierdoor verlamd. Helaas raken ze zelf ook verlamd en is het Houndour die als eerste weer bijkomt. Pikachu neemt de verlamde Pichu onder zijn arm en klimt op de muur van de steeg. Zonder te kijken springt hij er af en lijkt op een soort trampoline terecht te komen. Dit is echter de buik van een Snorlax. Door deze sprong kan hij ook in één keer over de volgende muur springen waardoor ze weer lijken te veilig zijn. Houndour lacht vals en klimt ook over de muur en wil op Snorlax springen. Maar op dat moment draait Snorlax zich in zijn slaap om. Houndour klettert op de straat waarna Snorlax zich opnieuw in zijn slaap omrolt en boven op Houndour terechtkomt.

Aan de andere kant van de muur zijn Pikachu en de Pichu in een soort schroothoop terechtgekomen waar ander Pokémon van oude autobanden een soort toren hebben gemaakt. Ze spelen met de andere Pokémon tot het tijd is om naar huis te gaan. Als Pikachu en de Pichu weer alleen zijn verschijnt Houndour weer. Hij begint als een bezeten Pikachu en de Pichu om de toren achterna te rennen. In zijn razernij slaat hij tegen autobanden aan waardoor de toren begint te wankelen. Na een tijdje stort de toren gedeeltelijk in en komt op Houndour terecht. Pikachu ziet wat er gebeurt en schiet te hulp. De toren is zeer wankel geworden. Pikachu grijpt de banden en houdt ze aan één kant omhoog. Houndour rent naar de andere kant en ondersteunt de andere kant. De gebroeders Pichu roepen hun vrienden. Met z'n allen lukt het hun de toren te redden. Wanneer dit alles gelukt is komt Pikachu er achter dat het al laat is geworden en dat hij snel terug moet naar het park op het dak van de wolkenkrabber.

De Pichu weten een snelle manier om weer bij de wolkenkrabber te komen. Zij en Pikachu kruipen in de binnenkant van een autoband en rollen als een losgeraakt wiel op hoge snelheid naar de wolkenkrabber. Daar aangekomen neemt Pikachu afscheid van de Pichu. Terug in het park komen Ash en zijn vrienden de Pokémon weer ophalen. In plaats van dat ze de Pokémon terug roepen in hun Pokéballs laten ze ze binnen in het gebouw. Daar staat een geweldig feestmaal. Ash verteld dat dit is ter gelegenheid is van de dag waarop hij en Pikachu elkaar hebben ontmoet en om hun vriendschap te vieren. Pikachu lacht en roept "PIKA".

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?