Pokemon Paradijs
Pokemon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws (site)
Nieuws (media)
Pokedex (GS)
Pokedex (DP)
Pokemon Les
Pokemon Gekte
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Pokéraps
Pikachu's Jukebox
Karaokémon
Team Rocket
Speelfilms
Koopvideo's
Plaatjes
Kleurplaten
Tekenles
3D Plaatjes
Icoontjes
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten (TCG)
Sets/kaarten
Decks
Spelregels
Valse kaarten
Verzamelen
Topps
Burger King
Danone
Flippo's
Munten
Postzegels
Stickers (Merlin)
Stickers (Artbox)
Nintendo Games
Gold/Silver
Pinball
Stadium
Snap
Pokémon mini
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Memory
Galgje
Pikachu Skateboard
CD's/CD-roms
2.B.A. Master
The First Movie
The First Movie (2)
Pokémon 2000
Pokémon 3
Totally Pokémon
Pokémon X
Pokémon 3 (NL)
De Reis van Johto (NL)
Pkmn Project Studio
Contact
E-mail

Pikachu's Summer Vacation

Op een zomerse dag arriveren Pikachu en alle andere Pokémon, die Ash en zijn vrienden hebben, bij Pokémon Land. Pokémon Land is een park voor alleen maar Pokémon om hun vakantie door te brengen. Ze hebben allemaal veel plezier. Na een tijdje begint Togepi echter te huilen. Hij is nog steeds een baby en dus heeft hij honger. Wanhopig probeert Pikachu hem op te vrolijken door gekke bekken naar Togepi te trekken. Ook Squirtle doet een poging om Togepi te troosten, maar het helpt niet. Dan ziet Squirtle een heerlijke rode appel in een boom hangen. Hij roept Pikachu en Bulbasaur. Togepi is helemaal verrukt als hij de appel ziet. Bulbasaur gebruikt zijn mesblad aanval om de appel uit de boom te snijden. De appel valt naar beneden, rolt een stukje over de grond en stopt precies voor de voeten van Psyduck. Psyduck pakt de appel op en tot verrassing van de andere Pokémon eet hij hem in één hap op. Togepi barst opnieuw uit in tranen.

Als het de andere Pokémon eindelijk is gelukt om Togepi stil te krijgen, passeert er een groepje Pokémon met Raichu, Marill en Snubbull. Omdat ze nogal luidruchtig praten vraagt Squirtle of ze een beetje stil willen zijn, waarop het groepje boos wordt. Als Bulbasaur naast Squirtle gaat staan, staren de Pokémon naar elkaar en staan op het punt om te gaan vechten. Pikachu probeert hen te sussen. Ondertussen is Togepi aan de wandel gegaan en hij loopt over een boomstam die over de rivier ligt. Pikachu rent achter Togepi aan. Als Pikachu ook op de boomstam staat begint deze plotseling te rollen. Pikachu schrikt er van en is bang, terwijl Togepi het juist erg leuk vindt. De boomstam rolt sneller en sneller en uiteindelijk valt Pikachu in de rivier. Hij kijkt snel om zich heen om te zien waar Togepi is en tot zijn opluchting staat die veilig en wel op de oever van de rivier.

Als Pikachu Togepi op zijn rug heeft teruggedragen, geeft hij nog een diepe zucht als hij ziet dat de twee groepen nog steeds aan het kibbelen zijn. Ze besluiten om de ruzie te beslissen door een zwemwedstrijd tussen Squirtle en Marill. Het startsein van de race wordt gegeven door een Electrode met zijn explosie. Ze zwemmen allebei zo hard als ze kunnen. Gedurende het zwemmen worden ze allebei in de weg gezeten door andere Pokémon. Marill weet te winnen en Squirtle is erg teleurgesteld. Maar het gekibbel is nog steeds niet over. Ze beginnen elkaar te beledigen en de elektrische vonken van Raichu springen in het rond en belanden vlak bij de rustende Togepi. Pikachu rent heen en weer om Togepi tegen de vonken te beschermen. Eén van de vonken raakt Pikachu en zijn lichaam verstijft. Raichu en de andere Pokémon van zijn groep moeten erom lachen. Pikachu kijkt ze woedend aan. Hij loopt naar Raichu en staart hem in de ogen. Raichu staart terug. De spanning neemt toe en opeens beginnen de twee elektrische muizen, wang aan wang, te rennen. Ze rennen over de paden, door een rivier, waarbij ze onderweg tegen andere Pokémon aan botsen. Zelfs Meowth, die samen met Arbok en Weezing lag te slapen, wordt het slachtoffer. En ze rennen over de staart van Charizard.

Charizard springt op en achtervolgt ze, maar de twee hebben er nog geeneens erg in. Charizard slaagt er niet in om ze rennend in te halen, maar met zijn vleugels lukt het hem om de twee vechtersbazen van de rotsen te blazen. Daarbij komen Pikachu en Raichu onder een Snorlax terecht. Als ze zichzelf weer bevrijd hebben worden ze opnieuw door Charizard aangevallen. Charizard let echter niet op waar hij vliegt en hij vliegt met zijn hoofd een smalle holte van een huis in. Charizard zit muurvast en het lukt hem niet om zichzelf te bevrijden. De andere Pokémon, maar niet die van de groep van Raichu, vragen zich af hoe ze Charizard kunnen helpen. Ze binden een touw vast aan zijn poot en met zijn allen beginnen ze uit alle macht te trekken. Ze proberen het keer op keer maar Charizards hoofd blijf vastzitten in het gat. De tranen springen in de ogen van Charizard.

Op een klein afstandje staan Raichu en zijn groep toe te kijken. Pikachu gaat naar ze toe en hij vraagt, "pika, pika pika chu, Pikachu (Help ons, alsjeblieft)". Ze besluiten om te helpen en ze grijpen ook het touw vast, behalve Cubone. Ze proberen Charizard er weer uit te krijgen en het lijkt erop alsof Charizard eindelijk los zal komen, maar het lukt net niet helemaal. Steeds meer tranen rollen over zijn wangen. Uiteindelijk pakt Cubone vlak voor Pikachu het touw vast. Pikachu is blij dat Cubone ook komt helpen. Ze proberen het nog een keer en met een uiterste krachtsinspanning trekken ze Charizard uit het gat. De twee groepen sluiten vriendschap. Ze repareren de schade die ze door hun geruzie hebben aangebracht en de rest van de dag spelen ze samen. 's Avonds komen Ash en zijn vrienden alle Pokémon weer ophalen. Als Ash Pikachu roept, komt Pikachu met een blij gezicht aangerend en roept "Pikapi! (Ash!)". Pikachu springt recht in de armen van Ash. Ze zijn weer bij elkaar.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Reclame
TIP
Pokemon Magazine
Affiliates
Pkmn.startpagina.nl
Team Rocket.nl
Pokemon Wolken
Pokémon Holland
Sinterklaas is jarig
Affiliate?